Välkommen till Bosses Bankomat

Förverkliga din idé, genom ett bidrag från oss!

Bosses Bankomat är till för dig som sitter på en grym idé till en aktivitet och behöver pengar för att genomföra den. Aktiviteten ska gynna personer mellan 13 till 20 år, och kan vara allt ifrån en konsert till en modevisning till en föreläsning och så vidare. Alla idéer är bra idéer!  Läs gärna mer om vad som gäller under Regler och ansökan.

Get Adobe Flash player

 

Nyheter från Bankomaten

Musikal "En inblick i tonårslivet"

Vi har satt ihop en musikal som heter "En inblick i tonårslivet" och handlar om relationen mellan ett par ungdomar och deras föräldrar, samt deras problem som att t.ex. inte ha tillräckligt med pengar.
Musikalen planerar vi visa 3 gånger under en dag, den 21 maj 2013. De två första för skolor och den sista för allmänheten. Bosses Bankomat beviljar ett stöd på 4500 kr

Disco på Bäckbyskolan

Ahmed Abdikani 13 år beviljas 6000 kr för att kunna genomföra ett disco med artist på Bäckbyskolan. Hoppas att det kommer många hälsar Bosse Bankomat

Hardcorespelning

Toti Lindblom beviljas 2000 kr för en Hardcorespelning den 12/5 för att bredda Västerås musikliv, drogfritt och ingen åldersgräns, alla kan komma. Kommer vara i växhuset och ABF står för lokal och PA. Lycka till önskar bankomaten.

Bildutställning på konstmuseum den 7-10 Mars

Bankomaten beviljar Märta Wadman 18 år 3000 kr så att hon kan ställa ut sina bilder i en egen färg-sprakande stil på konstmuseum den 7-10/3.

Stoppa drogerna

Vi har som projektarbete att arrangera en fotbollsturnering med lag i från olika fritidsgårdar i Västerås. Men innan turneringen vill vi ha en föreläsning som ska handla om drog/narkotika missbruk.  Efter som att vi inte har någon avgift för att lagen ska delta så kommer det att bli tungt ekonomiskt för oss.Vi har tänkt att Georg Scott ska ha hand om föreläsningen, men för att detta ska vara möjligt så behöver vi er ekonomiska hjälp.
För att turneringen ska bli ännu bättre så vill vi att vinnarna ska få ett värdigt pris som pokal och medlajer.
Turneringen kommer att äga rum den 8 Mars i Råbyhallen mellan 18:00 och 23:30.
Bosse beviljar detta 3000 kr

Välgörenhetskonsert på Culturen

Jag och min parallellklasskompis Sebastian Maxe gör ett skolprojekt, vi har tänkt oss en välgörenhetskonsert där alla akter ska ha en anknytning till västmanland. Vi har kontakt med akter som The Hives, Peter Morén, Johnny Rex, The Colombos och Cyan Marble. alla pengar som blir över ska oavkortat gå till Stadsmissionen i västerås för att hjälpa de behövande i staden. vi vill hjälpa västerås att bli en bättre musikstad och en bättre stad överlag. vi skulle behöva hjälp ifrån bosses bankomat med att betala ut gage och hyra till lokalen (culturen)
Bosse bevilja max beloppet på 6000 kr

Tidigare projekt

Här till vänster hittar du några av de projekt som sökt uttag ur bankomaten.