Fritidsgårdar Event

Här hittar du information om kommande och genomförda event som Västerås fritidsgårdargör för ungdomar i vår kommun.

Vi måste tyvärr meddela att det är slut på biljetter/armband och att bara de med giltigt armband kommer in till festen.

Vi har också ett exklusivt erbjudande till dig som har skaffat ett armband. Du kan få håret fixat eller bli sminkad av proffs från praktiska gymnasiet på Centrakens Fritidsgård, Växhuset mellan kl.16-18.30 helt gratis. Du behöver kunna visa upp ett giltigt armband och gäller för de första 50 personerna som kommer dit.

Stay Exclusive är för dig som går i år 7 på högstadiet upp till 17 år och som vill uppleva en kväll med häftiga artister, grym dansmusik, tävlingar med priser och mycket, mycket mer.

För att inte missa den här kvällen så behöver du skaffa ett armband (biljett) som ger dig inträde. Tyvärr har vi bara rätt att släppa in ca 300 stycken och från och med  måndag den 22 april så kommer dessa armband att kunna köpas på de flesta av våra högstadieskolor och några gymnasier. Om det inte säljs på din skola så har du ändå chans att få tag i ett armband om du tar dig till Växhuset och fritidsgård Centralen.

Vi uppdaterar informationen efterhand där vi berättar  med om vad som kommer hända och saker du inte får missa. Du kan också gilla Stay Excklusive på Facebook Du kan också ställa frågor och kommentera innehållet.