Välkommen till Viksängs Fritidsgård

Vi ser fram emot att just DU besöker vår fritidsgård. Hos oss är du alltid välkommen att komma in och fika, umgås eller bara ta det lugnt. Självfallet kan du även spela tv-spel, biljard och ta del av allt annat som vi har här på gården!

Viksängs Fritidsgård ligger i Viksäng bredvid Viksängsskolan och här bedriver vi både fritidsgård (13-18år) och öppen fritidsverksamhet (10-12år).Vi har öppet fem dagar i veckan med vissa undantag för röda dagar, terminsuppstarter mm.

Vi som jobbar på Viksängs Fritidsgård är ett härligt gäng. Vi är relativt olika, vilket vi ser som en fördel, då vi kan dela med oss av olika intressen. Trots våra olikheter, har vi en sak gemensamt: Vi älskar att arbeta med er ungdomar!
Hade det inte varit så, skulle vi vara rätt personer på fel plats (eller hur man säger).

Vår profil
För närvarande så har vi ingen speciell profilering, men musikrummet växer så det knakar och teknik-friluft-och-sportintresse finns det. Vi tror helt enkelt på en skön stämning och att allt är möjligt. Helst av allt vill vi att våra besökare ska vara aktiva och bestämma innehåller på fritidsgården.

Hos oss är man alltid välkommen
Vi ser fram emot att just Du besöker våran fritidsgård. Hos oss är Du alltid välkommen att komma in och fika, umgås eller bara ta det lugnt. Självfallet kan du även spela tv-spel, biljard, spela in musik i vår studio, lattja med DJ utrustningen och ta del av allt annat som vi har här på gården.

Lösningsfokuserat arbetssätt
På Viksängs Fritidsgård arbetar vi efter ett lösningsfokuserat arbetssätt. Det innebär att vi utgår från individens egna styrkor och förmågor. Tillsammans arbetar vi för att stärka och lyfta fram det positiva för att. Alla ledare är utbildade inom lösningsfokus och tillämpar det i vardagssituationer i form av samtal, strategier, metoder och inom den egna arbetsgruppen.

Medlemskap
För att kunna följa med på våra aktiviteter eller vara med i Cafégruppen så ser vi gärna att du blir medlem hos oss. Medlemskap hos oss kostar ingenting utan ger dig bara massa förmåner. För att bli medlem behöver du bara hämta en lapp hos oss eller printar ut en här direkt på sidan (se menyn medlem till vänster). som du sedan lämnar in till oss.

Kontaktuppgifter

Telefonnummer till Gården: 021-390834

Vi som arbetar här:
Alexander Markianos, Avdelningschef
tel: 021-391976
alexander.markianos@vasteras.se

Helgurd Hajo,
helgurd.hajo@vasteras.se

Tina Runesson, folkhälsovetare
tina.runesson@vasteras.se

Joakim Diffang, fritidsledare
joakim.diffang@vasteras.se

Xie Gamboa
xie.gamboa.esquivel@vasteras.se